Termeni si conditii

I.  Informatii generale

S.C. BIT SPEDIZZIONI S.R.L. este persoana juridica romana, cu sediul in Dumbravita, Str. Uranus, Nr 24, jud. Timis, Romania, avand numar de inregistrare in registrul comertului J35/1278/2009 si CUI Ro25684281, tel. 0356410000, e-mail: shop@goretti.ro denumita in continuare “BIT SPEDIZZIONI” sau “compania BIT SPEDIZZIONI”, comercializeaza produsele prezentate in catalogul de produse sau pe site-ul oficial, cu caracteristicile si preturile mentionate in aceste materiale, oricarei persoane inregistrata in sistem, denumita in continuare “Client”, care este de acord cu prezentele clauze, denumite Termeni si conditii – Contract.

Acceptarea prezentelor clauze de catre Client reprezinta acordul sau pentru inceperea colaborarii cu BIT SPEDIZZIONI, in conditiile precizate mai jos.


II.  Obligatii

Prezentele conditii, impreuna cu fiecare comanda efectuata de Client, constituie contract incheiat la distanta, conform O.G. nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic si Directivei Parlamentului European si a Consiliului nr. 97/7/CE din 1985.

Contractul se considera incheiat in momentul validarii de catre S.C. BIT SPEDIZZIONI S.R.L. a comenzii trimise on-line de catre Client.          

Cererea completata online si semnarea acestei cereri de catre Client reprezinta confirmarea sa, prin care atesta ca a citit si este de acord cu toate conditiile prezentate si a faptului ca toate datele furnizate devin parte a bazei de date BIT SPEDIZZIONI, urmand a fi utilizate conform legislatiei in vigoare referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal.

Acceptarea de catre BIT SPEDIZZIONI a inceperii colaborarii o reprezinta alocarea de catre Companie a Codului de Client, dupa inregistrarea datelor acestuia si acceptarea clauzelor din Termeni si Conditii – Contract, moment care marcheaza si data inceperii colaborarii intre cele doua parti, respectiv BIT SPEDIZZIONI si Client.

Pentru a deveni Client al BIT SPEDIZZIONI trebuie sa fi implinit varsta de 18 ani la momentul inscrierii pe site-ul www.goretti.ro si sa acceptati clauzele din Termeni si Conditii – Contract, care reprezinta acordul pentru inceperea colaborarii in conditiile precizate in prezentul material.

In orice activitate desfasurata, Clientul va fi considerat ca actionand exclusiv in nume propriu si in interes personal.

Raportul dintre Client si BIT SPEDIZZIONI nu va putea fi calificat ca un raport individual sau colectiv de munca, totodata Clientul nu va avea calitatea de agent, comisionar, broker, agent de aprovizionare si nici de reprezentant al BIT SPEDIZZIONI.

 Clientul poate achizitiona produse BIT SPEDIZZIONI, beneficiind de sistemul de discount-uri si promotii, astfel cum sunt acestea prezentate pe site sau in alte materiale oficiale ale Companiei.

Incetarea colaborarii

BIT SPEDIZZIONI poate incheia colaborarea cu oricare dintre Clienti, inceputa prin acceptarea de catre acestia a clauzelor din Termeni si Conditii - Contract, unilateral si fara o notificare prealabila, fara nici o pretentie din partea Clientului.


III.  Conditii de livrare

Termenul de livrare este in limita a 1-5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii, in orice zona a tarii , termen socotit de la data validarii comenzii. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa Companiei. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, Clientul va fi informat in acest sens.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. Informatiile despre produse si preturi sunt prezentate sub rezerva greselilor de tipar. Preturile produselor indicate in catalog pot suferi modificari pe perioada valabilitatii catalogului de produse. Orice modificare se va afisa pe site-ul www.goretti.ro

Cheltuielile de livrare vor fi suportate de catre Client. Acestea vor aparea pe comanda si pe factura sub denumirea de “Servicii de curierat” si au o valoare fixa de 9 RON ( TVA inclus ) BIT SPEDIZZIONI livreaza comenzile prin firme de curierat si exclusiv in zonele acoperite de acestea. In afara acestor zone livrarea produselor nu este posibila.


IV.  Comanda Client

Comenzile pot fi plasate pe site-ul www.goretti.ro, fiecare comanda reprezentand contract incheiat la distanta.

Pentru comenzile plasate in sistemul BIT SPEDIZZIONI si care au solicitare de plata in avans, Clientul trebuie sa depuna contravaloarea comenzii in termen de maxim 5 zile de la data plasarii comenzii. BIT SPEDIZZIONI isi rezerva dreptul sa anuleze orice comanda cu plata in avans si neachitata in termen de maxim 5 zile de la plasarea ei.


V.  Cheltuieli suplimentare (fata de preturile afisate in catalog)

Cheltuielile de livrare vor fi suportate de catre Client. Acestea vor aparea pe comanda si pe factura sub denumirea de “Servicii de curierat” si au o valoare fixa de 9 RON ( TVA inclus )


VI.  Modalitati de plata

     a. Plata in avans:

     b. Online de pe cardul dumneavoastra;

     c. De la orice banca prin transfer bancar in contul BIT SPEDIZZIONI;

     d. Depunere directa in contul BIT SPEDIZZIONI.

Pentru comenzile plasate in sistemul BIT SPEDIZZIONI si care au solicitare de plata in avans Clientul trebuie sa depuna contravaloarea comenzii in termen de maxim 5 zile de la data plasarii comenzii. BIT SPEDIZZIONI isi rezerva dreptul sa anuleze orice comanda cu plata in avans si neachitata in termen de maxim 5 zile de la plasarea ei.


Contul firmei BIT SPEDIZZIONI este: 

RO13RZBR0000060011761506


VII.  Politica de pret si promotii

Preturile produselor BIT SPEDIZZIONI sunt exprimate in ron si includ TVA. In cadrul promotiilor, pentru produsele promotionale adaugate in cos, nu se va aplica discount-ul de Client. Valoarea comenzii finale include valoarea tuturor produselor care nu sunt in promotie si la care se aplica discount de Client si pret promotional fix pentru produsele din promotie.


VIII.  Procedura retur

Potrivit O.G. 130/2000 produsele achizitionate la distanta se pot returna in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii. Pentru retur e necesar sa trimiti o cerere in scris pe adresa shop@goretti.ro , completat formularul de retur si trimis produsul prin curierat rapid catre noi, costul transportului de retur fiind suportat de client. Produsele pot fi returnate la adresa : SC Bit Spedizzioni SRL, str. Stefan Cel Mare, Nr 58 , Timisoara. Produsul  se inlocuieste sau se ofera contravaloarea lui. Produsul returnat trebuie sa fie in stare perfecta, in cutia originala si cu certificatul de garantie, cutia produsului trebuie ambalata corespunzator, altfel va fi refuzata. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii. Nu sunt acceptate drept retur produsele purtate, cu urme de uzura.

Returnarea produsului se face printr-o firma de  curierat, nu prin Posta Romana. Vom suporta taxa de curier doar in urmatoarele situatii : produsul prezinta defecte, produsul primit nu este acelasi cu cel comandat.

Contravaloarea comenzii se va transfera intr-un cont bancar intr-un interval de 30 de zile de la retur. 

 

IX.  Date de contact BIT SPEDIZZIONI

Asteptam orice sugestie si reclamatie la urmatoarele date de contact.

Telefon: 0744706103

E-mail: shop@goretti.ro

Site: www.goretti.ro

Orar: de luni pana vineri de la 08 - 16

Adresa corespondenta: Str. Uranus, Nr 24, Loc. Dumbravita, Jud. Timis

Date fiscale:

Numar ordine registrul comertului: J35/1278/2009

CUI: Ro25684281

Cont Banca : RO13RZBR0000060011761506


X.  Protectia datelor cu caracter personal

Prin inregistrarea in sistemul BIT SPEDIZZIONI si acceptarea clauzelor din Termeni si Conditii-Contract, Clientul isi da acordul expres si neechivoc ca datele sale personale sa fie prelucrate de catre BIT SPEDIZZIONI.

Datele personale ale Clientului ajuta Compania sa-l informeze cu privire la activitatile sale comerciale si nu vor fi dezvaluite catre terte persoane. BIT SPEDIZZIONI garanteaza respectarea drepturilor conferite Clientului de Legea nr. 677/2001 privind prelucrarea datelor cu caracter personal, art.12-18, si Directiva 95/46/EC, in calitate de persoana vizata: dreptul de informare; dreptul de acces la date; dreptul de interventie asupra datelor; dreptul de opozitie; dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale; dreptul de a se adresa justitiei. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei cereri scrise si semnate, trimisa prin posta la adresa de corespondenta: S.C. BIT SPEDIZZIONI SRL, jud. Timis, Str Uranus, Nr 24, Dumbravita.

DECLARATIE CLIENT: In calitate de Client al BIT SPEDIZZIONI declar urmatoarele: "In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 si Directiva 95/46/EC, sunt de acord ca datele mele personale si cele ale societatii pe care o reprezint, cuprinse in prezenta declaratie, sa fie prelucrate si sa intre in baza de date a S.C. BIT SPEDIZZIONI S.R.L. Prelucrarea datelor se refera la: colectarea, inregistrarea, stocarea, modificarea, extragerea, stergerea, transferul de date catre alte filiale sau sucursale apartinand BIT SPEDIZZIONI. Baza de date devine automat proprietatea BIT SPEDIZZIONI. Clientul poate cere in scris, odata cu rezilierea contractului, scoaterea datelor sale din baza de date BIT SPEDIZZIONI.

Aceste clauze sunt considerate agreate odata cu acordul pentru Termeni si Conditii-Contract.


XI.  Utilizare site

Accesul/vizitarea site-ului www.goretti.ro de catre Client se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

BIT SPEDIZZIONI in calitate de autor/proprietar/administrator al site-ului www.goretti.ro, denumit generic “site” isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul site-ului, aceasta incluzand si sectiunile “Politica de confidentialitate” si Termenii de utilizare, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care v-ati angajat sa le respectati.

BIT SPEDIZZIONI nu poate garanta disponibilitatea si functionalitatea permanenta a site-ului. Nu ne asumam in nici un fel responsabilitatea pentru corectitudinea si integritatea datelor afisate pe site si nici pentru greselile de afisare. In eventualitatea in care exista erori sau daca datele au fost introduse gresit in baza de date, BIT SPEDIZZIONI nu poate fi tras la raspundere. Nu ne asumam raspunderea pentru folosirea site-ului www.goretti.ro sub falsa identitate si nici pentru alterarea informatiilor dumneavoastra de catre altcineva folosind datele dumneavoastra de identificare.

Continutul site-ului, integral sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, sau exploatat in orice alte scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al BIT SPEDIZZIONI.

Site-ul este furnizat de catre BIT SPEDIZZIONI in modul prezentat. BIT SPEDIZZIONI nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise de pe adresele companiei sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, fara ca BIT SPEDIZZIONI sa raspunda pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/ vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site.

BIT SPEDIZZIONI nu este raspunzator pentru erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site si nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui Site.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, etc, vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii Site-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale BIT SPEDIZZIONI sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. BIT SPEDIZZIONI isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati BIT SPEDIZZIONI licenta/ dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a publica pe site-ul www.goretti.ro.

Declarati pe proprie raspundere si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral BIT SPEDIZZIONI sau Clientii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.


XII.  Drepturi de proprietate intelectuala

BIT SPEDIZZIONI respecta drepturile intelectuale ale unor terte persoane. Daca considerati ca munca dumneavoastra a fost reprodusa de o maniera care sa incalce dreptul de proprietate intelectuala, va rugam ne tranmsiteti un e-mail pe adresa shop@goretti.ro care sa cuprinda urmatoarele:

    -        semnatura fizica sau electronica a persoanei autorizate sa reprezinte posesorul dreptului de proprietate;

    -        o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciati ca au fost inculcate;

    -        o indicare a locatiei pe Site unde apreciati ca aceste drepturi au fost incalcate;

    -        adresa, numarul de telefon si adresa dumneavoastra de e-mail;

    -        o declaratie pe proprie raspundere conform careia sunteti convins ca utilizarea in disputa nu a fost autorizata de detinatorul drepturilor, ale imputernicitului sau ale legii;

    -        o declaratie notariala pe proprie raspundere conform careia actionati cu buna credinta, ca notificarea este completa si corecta si ca sunteti detinatorul drepturilor sau actionati in numele sau.