Wish List 0

Cum livrăm

Costuri de livrare

Tariful de livrare pe teritoriul României este de 17 lei pentru comenzile cu un total de sub 100 lei iar pentru comenzile cu un total de peste 100 lei asigurăm transport gratuit.


Predarea coletelor către curier

www.goretti.ro colaborează cu firma de curierat Fan courier și puteți urmări statusul comenzilor pe adresa https://www.fancourier.ro/en/awb-tracking/ .


Comenzile plasate pe site de luni până vineri până în ora 14:00 sunt predate curierului în aceeași zi, iar cele după ora menționată sunt predate a doua zi lucrătoare.ATENȚIE!!! În cazul comenzilor care se plasează vineri (după ora 14:00), sâmbătă sau duminică vor fi preluate și predate curierului luni. Vă mulțumim pentru înțelegere. 


Dacă în anumite cazuri produsul nu se află pe stoc, un consultant vă va comunica telefonic sau prin e-mail durata de expediere a produselor dorite.


Confirmare adresă de livrare:

Confirmarea se va face în scris pe email sau la telefon.


În cazul în care www.goretti.ro nu și-a putut îndeplini obligația de livrare în termenul comunicat, Clientului ăi va solicita livrarea într-un termen suplimentar și în cazul în care livrarea nu se va face nici la această dată ulterioară, atunci Clientul va avea dreptul să renunțe la comandă.


În această situație, www.goretti.ro va rambursa Clientului sumele plătite în temeiul contractului în termen de maximum 7 zile de la data la care Clientul a comunicat decizia de terminare a contractului.


Pentru mai multe detalii ne puteți contacta telefonic la numărul +40745604064 sau ne puteti scrie pe adresa de e-mail shop@goretti.ro.ro.