Wish List 0

Tehnologia Dr. Jell's Anatomic

heading_title

Tehnologia Dr.Jell, care a fost dezvoltată și patentată de Komcero, a fost concepută pentru a reduce presiunea pintenul călcâiului și a talpii, datorită sistemului așezat pe talpa pantofului. Acest sistem include gel și spumă cu memorie antibacteriană care asigură emulsia călcâiului în timpul compresiei. Partea interioară de jos a tălpicii, care poate angula la 45 de grade în timpul mersului, oferă utilizatorului o libertate ușoară. Încălțămintea cu sistemul Jell’s este acoperită cu piele turcească 100% și oferă o plimbare confortabilă datorită tălpilor ANATOMIC și ANTIBACTERIAL.


Cu piele autentică în interior și exterior, pantofii asigură un picior sănătos datorită branțului antibacterian. Deoarece este confecționat din piele moale, protejează și relaxează piciorul. Datorită branțului antibacterian care asigură îndoirea ușoară a piciorului, aveți o plimbare FLEXIBLE. Materialul de gel utilizat oferă un confort maxim și creează un efect relaxant ca răspuns la pintenul călcâiului și colapsul bazei.

Talpa folosită în pantofi este confecționată din cauciuc natural și nu transmite aer rece și cald datorită structurii sale izolatoare, talpa de jos cu structura anatomică este moale și flexibilă.